Ακούστε ζωντανά.

Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Διαφήμιση

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Καμμένος - Λιάτσος 2-0..


Έπρεπε να φτάσει η ημέρα του δικαστηρίου (αφού ο Πάνος Καμμένος είχε κινηθεί άμεσα εναντίον του εκδότη), για να παραδεχτεί ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ και εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή + 13», Αιμίλιος Λιάτσος την μεθόδευση και να ζητήσει συγγνώμη για τον ορυμαγδό των συκοφαντιών που εξαπέλυε προεκλογικά. Το ότι η εφημερίδα έκλεισε αμέσως μετά δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

 «Δηλώνουμε ότι το επίμαχο δημοσίευμα στηρίχθηκε, όσο τον αφορά, σε αναληθείς πληροφορίες τρίτων και με την έννοια αυτή του ζητώ συγνώμη» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Λιάτσος σε δήλωση που υπογράφει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του.

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι δέχεται τη συγνώμη, τη μεταμέλεια και τη μετάνοια, ενώ σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν ότι «τα χαλκεία των υπαλλήλων του κ. Σαμαρά, της νέας τάξης πραγμάτων και των εκπρόσωπων τους αποκαλύπτονται».

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα υποστήριζε πως ο κ. Καμμένος είχε κέρδη ύψους ενός δις από μετοχές ενώ έκανε λόγο για κατηγορίες κατά του κ. Καμμένου και της συζύγου του. Ο κ. Καμμένος είχε απαντήσει με διάψευση μέσω facebook και Twitter αλλά και με φωτογραφία της πολυτελούς κατοικίας του κ. Λιάτσου στη Βορειανατολική Αττική.

Oι συκοφαντίες είχαν χρησιμοποιηθεί κατά του Πάνου Καμμένου όταν απεκάλυπτε το σκάνδαλο των υποβρυχίων. Τώρα που έχουν σειρά άλλοι, μεγάλα ονόματα της Πολιτικής (ακόμα και κάποιος πρωθυπουργός  και τεράστια ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, έχουν μεθοδεύσει την διάλυση του κόμματος του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes