Ακούστε ζωντανά.

Free Shoutcast HostingRadio Stream Hosting

Διαφήμιση

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Νέο Κόμμα από Λοβέρδο.

Ο Άνθρωπος που διέλυσε το εθνικό σύστημα υγείας, στοχεύει τώρα ακόμα ψηλότερα. Ίσως στην οριστική διάλυση όλης της χώρας (Να ΡΙΚΣΣΥ..ότι έχει απομείνει)

Την ανεξαρτητοποίησή του προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Real FM για τη ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας) που ίδρυσε.





«Δεν είναι think tank, δεν είναι όμιλος προβληματισμού, είναι μια πολιτική κίνηση, είναι μια αφετηρία, ένας φορέας που ξεκινάει σήμερα να λειτουργεί που στους στόχους του είναι να συμβάλει, να συμμετάσχει, μαζί με άλλους πολλούς στο χώρο της σοσιαλδημοκρατικής μεγάλης παράταξης του παρελθόντος. Να συμβάλλουμε, λοιπόν, στη δημιουργία μιας παράταξης που θα εκφράσει σήμερα τον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κοιτά μόνο το 5% που στηρίζει ακόμη το κόμμα αλλά και το υπόλοιπο 95%, και σημείωσε ότι από τη στιγμή που έχει εκφράσει τις πολιτικές του θέσεις του για την κεντροΑριστερά: «Έχω εκφράσει ξεκάθαρα τις πολιτικές μου θέσεις. Όχι σήμερα, με τη ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. αλλά και στο παρελθόν. Έχω πει τι πρέπει να γίνει από ένα κόμμα που ανήκει στην κεντροΑριστερά. Όσο αυτά δεν γίνονται, εγώ περισσεύω».

«Ακούω τι λένε τα πολλά στελέχη που νιώθουν άστεγα αυτή τη στιγμή, αλλά και τα στελέχη που έχουν κομματική ένταξη ή στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΔΗΜΑΡ, στο χώρο τον οποίο και εγώ πολιτικά εν ευρεία έννοια ανήκω, και πιστεύω ότι η συζήτηση είναι πάρα πολύ καλό πράγμα και θα καταλήξει σε θέσεις. Απαιτεί όμως και μια στοιχειώδη μορφή οργάνωσης για να την διεκπεραιώσει» συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes